Om oss

Välkommen till den ultimata sajten om Kobingo

Vi hoppas att man med ett besök på denna hemsidan hittar det man letar efter. Vi som har snickrat ihop denna hemsida har ett brinnande intresse i bingo. Kanske är det information om just kobingo man är på jakt efter, eller kanske en annan form för bingo. Här så kommer ni att hitta det och så mycket mer. Vi belyser andra sorters bingo som Bilbingo, Dansbingo och helt vanlig bingo för att välja några. Vi spelar massor med bingo i Sverige och de flesta känner till både regler, och var det går att spela någonstans. Men det finns också de som aldrig har spelat förut och kanske undrar lite över detta så populära spel. Då har man hittat rätt. Bingo med kor

Information om bingo

Det finns många riktigt bra sajter om bingo och alla dess varianter. Det är inte svårt att hitta information på nätet idag. Det är vårat mål och vår önskan att här belysa lite av det som man kanske undrar över. Denna lite knasiga men ändå så trevliga variant av bingo har man kanske hört om förut, eller så är det helt nytt för en. Hur det än ligger till, kommer man här att hitta det som man bör veta om kobingo. Hur man spelar, var man spelar och fakta generellt om kobingo.

Bingo överallt

Vi spelar bingo på nätet, i bingohallen, i parkerna och på åldershemmen. En gång i veckan när bingolotto på tv4 går av stapeln är det många som sitter klar med ett bingoblock för att ropa hem bilen. Det är socialt och trevligt och allt fler upptäcker hur roligt det är. Skulle det vara så att ni inte hittar det ni är på jakt efter här så kom ihåg att oavsett var ni spelar bingo någonstans så finns det oftast en bingovärd det går att fråga om vad som helst. Alla är vi nybörjare någon gång och man lär sig genom att pröva och fela. Nu är bingo världens lättaste spel och också ett turspel. Ingen strategi behövs och det är bara att kasta sig in i leken. Här kan man läsa mer om vår användning av Cookies.